Useita asioita ei saa sanoa ääneen. Kaikkia tunteita ei ole lupa näyttää. Nimellään ei kaikkea voi ulos suoltaa. Ellei sitten halua tulla leimatuksi vielä enemmän kuin nyt mahdollisesti.

Heti alkuun ärsyttäviä asioita/tapoja/tms. Sellaiset, jotka tulee heti mieleen kenties tänään kolahdettuaan taas.
- Miksi kaikki eivät osaa käyttää isoja kirjaimia? Tai osaavat varmasti, mutteivat viitsi. Onko se persoonallista kirjoittaa kaikki pienellä? Ainakin se on ärsyttävää.
- Miksi sitten toiset kirjoittaa kaiken ISOILLA kirjaimilla? Sähköpostit, tekstiviestit.
- Pisteen jälkeen tulee väli. Samoin pilkun yms. Yhteen pötköön kirjoittaminen on ärsyttävää. Ja hankalaa luettavaa. Kieliopista muuten viis, mutta tuo on todella ärsyttävää.
- Miksi osa ihmisistä viljelee kolme pistettä ahkeraan... ärsyttävää. Oisko niin, että osa vaan mieltää ne pisteet erilailla. Ehkä minä olenkin ärsyttävä ja tyhmä ymmärtäessäni ne vähän niinkuin ajattelemisen merkiksi tai pisteitä voisi käyttää kun lause jää hiukan arvoitukseksi, lopettaminen jokaisen oman mielikuvituksen varaan. Tai jotain...
- Puheessa viljeltävä "niinku" tai "totanoin" joka kolmannessa sanassa on ärsyttävää. Etenkin kun se tarttuu ja huomaa itse puhuvan samoin! Kamalaa.
- Teinix texti on kamalaa!11 Etenkin jos ja kun sitä viljelee 30+ ikäinen ihminen.

Eiköhän tässä taas tämän päivän ärsytykset :o) Mukavaa alkavaa viikkoa ja ihmetellään taas lisää kun ihmeteltävää löytyy. Tai muuten vaan ajatuksen tynkää. Tai tyhjää päätä.